CK SLAN tour - logo

Další informace

Mayská riviéra
Mayská riviéra

Dovolená v Mexiku vám umožňuje neopakovatelným způsobem kombinovat odpočinek na překrásných plážích Karibiku s výlety za poznáním starých indiánských kultur. Pro milovníky vodního světa jistě není bez zajímavosti, že celé pobřeží v této oblasti lemuje druhý největší pás korálových útesů na světě. K vaší spokojené dovolené přispějí vyjmečně kvalitní all inclusive resorty.

Cancun
Cancun

Cancún je přímořské letovisko na jihovýchodě Mexika.  Luxusní, plánovitě vybudované karibské středisko je obklopeno průzračným tyrkysově modrým teplým mořem, lagunou Nichupté, bělostně bílými plážemi Karibiku s pískem sametově jemným jako pudr a svěžím vzduchem.
Cancún byl malou rybářskou osadou, která se během posledních 37 let se bouřlivě rozvíjela a nyní je turistickým městem s největším počtem hotelových pokojů v Mexiku.

Chichen Itzá
Chichen Itzá

Chichen Itzá je největší naleziště Maysko-Toltécké kultury na Yucatánu. Chien Itzá obsahuje mnoho významných staveb pro Mayskou a později Toltéckou kulturu. Mezi nejznámější patří chrám El Castilio, Zeď lebek, či Hala tisíce sloupů.

Coba
Coba

Coba jsou rozlehlé ruiny předkolumbijského májského města nacházející se v neprostupném pralese. Leží ve státě Quintana Roo v Mexiku , zhruba 90 km východně od známější májské lokality Chichen Itza

Tulum
Tulum

Tulum je mayské naleziště ani ne tak velké svým rozsahem jako je více zajímavé svou polohou na útesu nad Karibským mořem. Zajímavá poloha na útesu a také blízkost Tulumu ke Cancúnu ho dělá jedním z nejfotografovanějších nalezišt v Mexiku.

X-Caret
X-Caret

Xcaret Park je ojedinělý zábavní park v Mexiku . Nachází se ve státě Quintana Roo, na Mayské riviéře , cca 70 km od známého letoviska Cancún a 10 km od letoviska Playa del Carmen. Xcaret Park je zaměřen na ekoturistiku a archeologii.